fbpx
Skip to content

Kuptimi ynë

Pas futjes së aparateve fikse, çdo pacient informohet për teknikën e nevojshme të larjes së dhëmbëve.

Pastrimi profesional i dhëmbëve është veçanërisht i rëndësishëm për të shmangur prishjen e dhëmbëve nga kariesi dhe mbrojtjes së gingivitës.

Nëse higjiena orale është shumë e keqe , ne ndalojmë trajtimin:

“Më mirë një dhëmb i shtrembër, por i shëndetshëm sesa një i drejtë, por i prishur.

Ju nuk keni nevojë të pastroni të gjithë dhëmbët.  Vetëm ato që ju nevojiten akoma.