fbpx
Skip to content

Ben një termin me telefon

S. Da Costa Malacho
044 833 80 00
info@kfo-dietlikon.ch

Oraret e hapjes:
E hene- e premte : 9:00 – 18:00
e shtunë: 9:00 – 17:00

Gjuhët e folura:

Shqip, anglisht, gjemanisht, spanjolisht


Bëni një takim me email:
  captcha

  Indikime:

  Gjendemi te shtepia me ngjyrë të kuqe në Bahnhofstrasse përballë supermarketit Spar dhe direkt ne ndalesën e stacionit e autobusit “Dietlikon-Zentrum”. Vend parkim te hyrja

  Shkarkoni përshkrimin e rrugës në PDF


  Ose thjesht pa veturën me linien S3 ose S8 ne stacionin e trenave në Dietlikon
  Logo_ZVV.svg