fbpx
Skip to content

Buzëqeshja është mënyra më e mahnitshme për ti treguar dhëmbët.

Ekziston vetëm një mundësi për një përshtypje të parë. Një buzëqeshje tërheqëse rrezaton energji pozitive – nuk ka asnjë justifikim për një buzëqeshje të pa kuruar. Tani më shumë se më parë: Kur psh nuk mund të gjesh dallimin e vërtetë mes një ore apo çantë false.

Trajtimi ortodontik është i mundur në çdo moshë.Sidomos për të rriturit për të cilët metodat e trajtimit me aparate transparente dhe teknika linguale(gjuhësore) jan posaçërisht të zhvilluara.


Teknika linguale (gjuhësore)

Lingualtechnik_neu

Me teknikën gjuhësore pllakat janë ngjitura në pjesën e brendshme të dhëmbëve, duke e bërë që protezat të jetë te padukshme nga jashtë.

Invisalign

Invisalign-Erwachsene

Më shum informacione

Invisalign është një alternative e aparateve fikse. Mundëson lëvizjen e dhëmbëve pa tela. Dhëmbët zhvendosen në pozicionin e dëshiruar hap pas hapi duke përdorur shina transparente.