fbpx
Skip to content

Keqformimet e dhëmbëve korrigjohen në Invisalign me një seri shinash të bëra me porosi dhe për këtë arsye jan shumë të rehatshme. Këto shina të lëvizshme janë pothuajse të padukshme në dhëmbë. Ju duhet të vendosni një palë shina të reja çdo dy javë – dhe çdo javë dhëmbët tuaj lëvizin në pozicionin e synuar.


I tejdukshëm

Invisalign është pothuajse i padukshëm dhe për këtë arsye vështirë se vërehet.

Mund të nxiret 

Ju mund ti nxjerni shinat për ushqimin, pije dhe larjen e zakonshme të dhëmbëve.

I rehatshëm

Korrigjimi i dhëmbëve nuk kanë qenë kurrë kaq i këndshme: Invisalign nuk ka nevojë për tela.  Mishrat e dhëmbëve dhe goja nuk irritohen.

Shumë efektive

Nga dita e parë, dhëmbët shtypen butësisht në pozicionin e përsosur.


Përpjekja që bëjnë dhëmbët varet nga situata individuale.  Çmimi i përgjithshëm është i krahasueshëm me atë të një aparati fikse.  Ju mund të merrni një vlerësim të saktë nga ne, gjatë një konsultimi fillestar.  Në përgjithësi, çmimi i një trajtimi Invisalign është midis 4’000 dhe 9’500 CHF.