fbpx
Skip to content

Faktori Njerëzor vlen më shumë sesa Teknika profesionale.

Njoftohuni me ne dhe Ordinancen tonë. Do të mahniteni
sa e pa komlikuar dhe e do dobishme mund të jetë një vizitë te dentisti.

Per nje pamje 360


Ortodonci për fëmijët

Trajtimet ortodontike zakonisht fillojnë ne mes moshës nëntë dhe dymbëdhjetë vjeç.

Më shumë informacione

Ortodonci peër të rritur

Një buzëqeshje tërheqëse rrezaton energji pozitive.

Më shumë informacione

Invisalign

Nje buzëqeshjet më shum sesa efekte kozmetike.

Më shum informacione

Pastrimi profesional i dhëmbëve

Prandaj ne i mbështesim pacientët tanë me kujdes dentar.

Më shumë informacione

Bionator

Siguron që të mbajë një nofull funksionale në zhvillim.

Më shumë informacione


      


Na telefononi

044 833 80 00
info@kfo-dietlikon.ch

Oraret e hapjes:
Dite pune: 8:30-12 dhe 13:00-18:00

Bëni një takim me email:
    captcha